
Sestavine
Postopek
Krompir narežemo na kocke, šparglje in korenje na široke kolobarje. Dolijemo piščančjo juho ali mesno osnovo in posujemo z mletim česnom.
Dodamo spasirano čebulo ali ocvrto čebulo.
Premešamo in kuhamo 30 minut.
Dodamo po svojem okusu sol in poper ter dolijemo smentano za kuhanje. Pustimo, da zavre in izklopimo ogenj.
Drobnjak sesekljamo.
Dodamo k juhi in premešamo.
Postrežemo s slastnimi palačinkami z lešniki ali skutinimi palačinkami.
Namig: Ta juha je lahko reciklirano kosilo - pospravi hladilnik. Ko nam ostane čista piščančja ali goveja juha in v hladilniku najdemo nekaj šampinjonov in špargljev, lahko naslednji dan pripravimo okusno lahko kosilo. Dodamo samo sladico. Dober tek.
Sestavine
Postopek
Krompir narežemo na kocke, šparglje in korenje na široke kolobarje. Dolijemo piščančjo juho ali mesno osnovo in posujemo z mletim česnom.
Dodamo spasirano čebulo ali ocvrto čebulo.
Premešamo in kuhamo 30 minut.
Dodamo po svojem okusu sol in poper ter dolijemo smentano za kuhanje. Pustimo, da zavre in izklopimo ogenj.
Drobnjak sesekljamo.
Dodamo k juhi in premešamo.
Postrežemo s slastnimi palačinkami z lešniki ali skutinimi palačinkami.
Namig: Ta juha je lahko reciklirano kosilo - pospravi hladilnik. Ko nam ostane čista piščančja ali goveja juha in v hladilniku najdemo nekaj šampinjonov in špargljev, lahko naslednji dan pripravimo okusno lahko kosilo. Dodamo samo sladico. Dober tek.