
Sestavine
Postopek
Špargljem odstranimo trši del in jih razrežemo na 2 cm dolge kose. V ponev dodamo maščobo in sesekljano čebulo. Pražimo ob mešanju 5 minut.
Dodamo na kocke narezano belo piščančje meso, ocvrto čebulo ter zalijemo z mesno jušno osnovo.
Premešamo, dodamo sol in poper po svojem okusu in dušimo 10 minut.
Sesekljamo liste luštreka.
Dodamo k omaki.
Premešamo in dušimo še 4 minute. Pokrijemo in pustimo počivati tako dolgo, da pripravimo riž.
V lonec dolijemo vodo, solimo in dodamo riž. Pokrijemo in pustimo na zelo nizkem ognju, da se riž skuha.
Pripravljen riž dodamo k omaki.
Premešamo in posujemo s sesekljanim drobnjakom.
Postrežemo s skledo sveže solate.
Sestavine
Postopek
Špargljem odstranimo trši del in jih razrežemo na 2 cm dolge kose. V ponev dodamo maščobo in sesekljano čebulo. Pražimo ob mešanju 5 minut.
Dodamo na kocke narezano belo piščančje meso, ocvrto čebulo ter zalijemo z mesno jušno osnovo.
Premešamo, dodamo sol in poper po svojem okusu in dušimo 10 minut.
Sesekljamo liste luštreka.
Dodamo k omaki.
Premešamo in dušimo še 4 minute. Pokrijemo in pustimo počivati tako dolgo, da pripravimo riž.
V lonec dolijemo vodo, solimo in dodamo riž. Pokrijemo in pustimo na zelo nizkem ognju, da se riž skuha.
Pripravljen riž dodamo k omaki.
Premešamo in posujemo s sesekljanim drobnjakom.
Postrežemo s skledo sveže solate.