
Sestavine
Postopek
V olje premešamo ocvrto čebulo, dodamo razkosano meso, prepražimo in dolijemo 2 l vode, ki smo ji primešali začimbno mešanico. Dodamo na kolobarje narezano korenje, stisnjen česen, sesekljan peteršilj ter vse začimbe. Kuhamo približno 50 minut.
Moki dodamo jajca in olje. Z mešalnikom zmešamo v gladko zmes.
Vodo zavremo. Zmes zajamemo z veliko ali malo žlico in jo potopimo v vodo. Ko žličniki zavrejo jih kuhamo še 10 minut. Žličnike precedimo in jih dodamo h kuhani obari.
Obaro z žličniki še kuhamo na nižji temperaturi 5 minut. Dodamo rdeč vinski kis.
Postrežemo z rezino domačega kruha.
Sestavine
Postopek
V olje premešamo ocvrto čebulo, dodamo razkosano meso, prepražimo in dolijemo 2 l vode, ki smo ji primešali začimbno mešanico. Dodamo na kolobarje narezano korenje, stisnjen česen, sesekljan peteršilj ter vse začimbe. Kuhamo približno 50 minut.
Moki dodamo jajca in olje. Z mešalnikom zmešamo v gladko zmes.
Vodo zavremo. Zmes zajamemo z veliko ali malo žlico in jo potopimo v vodo. Ko žličniki zavrejo jih kuhamo še 10 minut. Žličnike precedimo in jih dodamo h kuhani obari.
Obaro z žličniki še kuhamo na nižji temperaturi 5 minut. Dodamo rdeč vinski kis.
Postrežemo z rezino domačega kruha.