
Sestavine
Postopek
Maslo, sladkor v prahu, beljake in pomarančno lupino zmešamo v gladko zmes.
Dodamo moko s pecilnim praškom in mandeljne ter zgnetemo v gladko testo.
Na pomokani površini testo razvaljamo na debelino 3 do 4 mm in izežemo z modeli.
Odlagamo na pekač s peki papirjem. Pečemo v ogreti pečici na 220 stopinj ca. 12 minut. Peko prilagodimo svoji pečici.
Ohlajene povaljamo v sladkor v prahu in okrasimo s stopljeno čokolado in posujemo z mletimi mandlji.
Sestavine
Postopek
Maslo, sladkor v prahu, beljake in pomarančno lupino zmešamo v gladko zmes.
Dodamo moko s pecilnim praškom in mandeljne ter zgnetemo v gladko testo.
Na pomokani površini testo razvaljamo na debelino 3 do 4 mm in izežemo z modeli.
Odlagamo na pekač s peki papirjem. Pečemo v ogreti pečici na 220 stopinj ca. 12 minut. Peko prilagodimo svoji pečici.
Ohlajene povaljamo v sladkor v prahu in okrasimo s stopljeno čokolado in posujemo z mletimi mandlji.