Sestavine
Postopek
Jace, sladkor in maslo zmešamo. Dodamo vanilijev puding in moko ter ponovno premešamo.
Na delovni površini zgnetemo v gladko testo. Razdelimo ga na dva dela.
Prvi del testa razvaljamo na debelino 3 mm in izrezujemo z modeli srčkov. Na sredini izrežemo z manjšim delom srčka.
Namig: Uporabljamo največji model. V kolikor želimo več piškotov, uporabimo manjši model za izrezovanje.
Odlagamo na pekač obložen s silikonsko podlogo ali peki papirjem.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 12 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečene ohladimo na prekaču.
Namig: Piškote vzamemo iz pečice, ko so še svetli.
Ohlajene piškote sestavimo.
Čokolado in maslo počasi segrevamo nad paro ali v mikrovalovni pečici. Preliv je pripravljen, ko ima svilnat izgled. V kolikor je gostejši dodamo več masla.
Z dresirno vrečko piškote ob robovih okrasimo in po želji posujemo s čokoladnimi lističi.
Sestavine
Postopek
Jace, sladkor in maslo zmešamo. Dodamo vanilijev puding in moko ter ponovno premešamo.
Na delovni površini zgnetemo v gladko testo. Razdelimo ga na dva dela.
Prvi del testa razvaljamo na debelino 3 mm in izrezujemo z modeli srčkov. Na sredini izrežemo z manjšim delom srčka.
Namig: Uporabljamo največji model. V kolikor želimo več piškotov, uporabimo manjši model za izrezovanje.
Odlagamo na pekač obložen s silikonsko podlogo ali peki papirjem.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 12 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečene ohladimo na prekaču.
Namig: Piškote vzamemo iz pečice, ko so še svetli.
Ohlajene piškote sestavimo.
Čokolado in maslo počasi segrevamo nad paro ali v mikrovalovni pečici. Preliv je pripravljen, ko ima svilnat izgled. V kolikor je gostejši dodamo več masla.
Z dresirno vrečko piškote ob robovih okrasimo in po želji posujemo s čokoladnimi lističi.