Sestavine
Postopek
Čebulo in česen sesekljamo in na maščobi pražimo tako dolgo, da zastekleni.
Dodamo na kocke narezano meso, premešamo in pražimo 20 minut.
Dodamo narezan fižol in pasterizirano korenje.
Namig: Če ne razpolagamo s pasteriziranim korenjem, dodamo sveže naribano korenje.
Premešamo in dolijemo jušno osnovo ali vodo. Dušimo pokrito 20 minut.
Namig: Da bo boranja gotova prej, fižol predhodno prekuhamo do polovice.
Dolijemo paradižnikovo omako in premešamo.
Namig: Količino paradižnikove mezge lahko zmanjšamo in dodamo več jušne osnove.
Dodamo ocvrto čebulo, sol in poper in kuhamo 10 minut.
Dodamo sesekljani peteršilj in premešamo.
Dodamo kislo smetano.
Premešamo, pokrijemo in pustimo počivati 10 minut.,
Postrežemo s sveže pečenim kruhom s semeni.
Sestavine
Postopek
Čebulo in česen sesekljamo in na maščobi pražimo tako dolgo, da zastekleni.
Dodamo na kocke narezano meso, premešamo in pražimo 20 minut.
Dodamo narezan fižol in pasterizirano korenje.
Namig: Če ne razpolagamo s pasteriziranim korenjem, dodamo sveže naribano korenje.
Premešamo in dolijemo jušno osnovo ali vodo. Dušimo pokrito 20 minut.
Namig: Da bo boranja gotova prej, fižol predhodno prekuhamo do polovice.
Dolijemo paradižnikovo omako in premešamo.
Namig: Količino paradižnikove mezge lahko zmanjšamo in dodamo več jušne osnove.
Dodamo ocvrto čebulo, sol in poper in kuhamo 10 minut.
Dodamo sesekljani peteršilj in premešamo.
Dodamo kislo smetano.
Premešamo, pokrijemo in pustimo počivati 10 minut.,
Postrežemo s sveže pečenim kruhom s semeni.