
Sestavine
Postopek
Pekač (cvrtnik na vroči zrak) premažemo s stopljenim maslom. Zrezke začinimo s soljo, poprom in mletim česnom. Dodamo sveže rožmarinove vejice.
Namig: Zrezke pustimo debeline 4-5 cm.
Pečemo v cvrtniku na vroči zrak (nastavitev: zrezki) na temperaturi 185 stopinj 35 minut.
Namig: Zrezki so zelo sočni in na sredini rožnati.
Po receptu pripravimo zmes za vlivance - špecle. Dodamo sesekljani drobnjak.
Premešamo in pokrijemo, da se sestavine med seboj povežejo.
Vinsko omako pripravimo po receptu.
Na dno sklede prelijemo vinsko omako in dodamo pečene zrezke.
Postrežemo s pripravljenimi vlivanci - špecli v zeliščnem maslu in s skledo sveže zelene solate.
Sestavine
Postopek
Pekač (cvrtnik na vroči zrak) premažemo s stopljenim maslom. Zrezke začinimo s soljo, poprom in mletim česnom. Dodamo sveže rožmarinove vejice.
Namig: Zrezke pustimo debeline 4-5 cm.
Pečemo v cvrtniku na vroči zrak (nastavitev: zrezki) na temperaturi 185 stopinj 35 minut.
Namig: Zrezki so zelo sočni in na sredini rožnati.
Po receptu pripravimo zmes za vlivance - špecle. Dodamo sesekljani drobnjak.
Premešamo in pokrijemo, da se sestavine med seboj povežejo.
Vinsko omako pripravimo po receptu.
Na dno sklede prelijemo vinsko omako in dodamo pečene zrezke.
Postrežemo s pripravljenimi vlivanci - špecli v zeliščnem maslu in s skledo sveže zelene solate.