Sestavine
Postopek
Jajca, vanilijev sladkor in sladkor penasto zmešano. Po žlicah dodajamo moko s pecilnim praškom in na koncu še kakav. Zmes prelijemo v pekač. Pečemo v pekaču od pečice na peki papirju na 180 stopinj cca. 15 minut.
Pečen biskvit ohladimo, razdelimo na dve polovici in spodnjo polovico prelijemo z 1 dcl vode in sokom od kompota. Namesto soka od kompota lahko uporabimo 1 dcl stocka ali drugo žganje.
Namažemo s stepeno sladko smetano in naložimo s sadjem. Na vrh damo drugo polovico biskvita in ga prelijemo z ostankom preliva. Na koncu prelijemo še s čokolado - sladki greh. Zelo sočna, enostavna in slastna sladica.
Sestavine
Postopek
Jajca, vanilijev sladkor in sladkor penasto zmešano. Po žlicah dodajamo moko s pecilnim praškom in na koncu še kakav. Zmes prelijemo v pekač. Pečemo v pekaču od pečice na peki papirju na 180 stopinj cca. 15 minut.
Pečen biskvit ohladimo, razdelimo na dve polovici in spodnjo polovico prelijemo z 1 dcl vode in sokom od kompota. Namesto soka od kompota lahko uporabimo 1 dcl stocka ali drugo žganje.
Namažemo s stepeno sladko smetano in naložimo s sadjem. Na vrh damo drugo polovico biskvita in ga prelijemo z ostankom preliva. Na koncu prelijemo še s čokolado - sladki greh. Zelo sočna, enostavna in slastna sladica.