Sestavine
Postopek
Penasto zmešamo jajca in sladkor z vanilijevim sladkorjem ter dodajamo vse ostale sestavine. Ponovno prenešamo.
Pečemo v pekaču obloženim z peki papirjem na 180 stopinj cca. 15 minut oz. odvisno od pečice. Enak postopek ponovimo s čokoladnim biskvitom. Po pečenju oba biskvita ohladimo.
Krema: Čokolado raztopimo nad paro in ji dodamo mleko ter stepeno sladko smetano z utrjevalcem. Premešamo in damo na hladno.
Preliv: čokolado stopimo nad paro in primešamo k ostalim sestavinam.
Rezino sestavimo v pekaču, v katerem smo pekli biskvite. Sestavimo po sistemu:
- rumen biskvit (poškropimo z razredčenim rumom)
- čokoladna krema
- čokoladni biskvit
- preliv
Ko je rezina sestavljena, jo posujemo s kokosovo moko ali naribano čokolado ter postrežemo.
Sestavine
Postopek
Penasto zmešamo jajca in sladkor z vanilijevim sladkorjem ter dodajamo vse ostale sestavine. Ponovno prenešamo.
Pečemo v pekaču obloženim z peki papirjem na 180 stopinj cca. 15 minut oz. odvisno od pečice. Enak postopek ponovimo s čokoladnim biskvitom. Po pečenju oba biskvita ohladimo.
Krema: Čokolado raztopimo nad paro in ji dodamo mleko ter stepeno sladko smetano z utrjevalcem. Premešamo in damo na hladno.
Preliv: čokolado stopimo nad paro in primešamo k ostalim sestavinam.
Rezino sestavimo v pekaču, v katerem smo pekli biskvite. Sestavimo po sistemu:
- rumen biskvit (poškropimo z razredčenim rumom)
- čokoladna krema
- čokoladni biskvit
- preliv
Ko je rezina sestavljena, jo posujemo s kokosovo moko ali naribano čokolado ter postrežemo.