Sestavine
Postopek
Moki primešamo sol in toplo vodo. Zmešamo s kuhalnico.
Zmes vsujemo na delovno površino.
Zgnetemo v gladko testo. Zgneteno testo zavijemo v prozorno folijo in pustimo počivati 30 minut.
Nato testo razdelimo na dva dela in oblikujemo dva dolga svaljka.
Vzamemo škarje in na koncih režemo tanke rezine. Lahko so neenakomerne.
Vodi dodamo sol in zavremo in direktno vanjo režemo testo. Ko zavre naj vre 12 minut. Ko priplavajo na površje so kuhani.
Kuhane odcedimo in jih prelijemo z vročo vodo.
Pripravimo goveje zrezke v korenčkovi omaki po mojem receptu >>.
Omako ločimo od mesa in vanjo povaljamo trgance - škarjance.
Premešamo.
Postrežemo s skledo sveže solate.
Sestavine
Postopek
Moki primešamo sol in toplo vodo. Zmešamo s kuhalnico.
Zmes vsujemo na delovno površino.
Zgnetemo v gladko testo. Zgneteno testo zavijemo v prozorno folijo in pustimo počivati 30 minut.
Nato testo razdelimo na dva dela in oblikujemo dva dolga svaljka.
Vzamemo škarje in na koncih režemo tanke rezine. Lahko so neenakomerne.
Vodi dodamo sol in zavremo in direktno vanjo režemo testo. Ko zavre naj vre 12 minut. Ko priplavajo na površje so kuhani.
Kuhane odcedimo in jih prelijemo z vročo vodo.
Pripravimo goveje zrezke v korenčkovi omaki po mojem receptu >>.
Omako ločimo od mesa in vanjo povaljamo trgance - škarjance.
Premešamo.
Postrežemo s skledo sveže solate.