
Sestavine
Postopek
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmesamo.
Prelijemo v pekač s peki papirjem in ga spečemo v ogreti pečici na 200 stopinj 15 minut. Pečenje prilagodimo pečici.
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmešamo. Primešamo kakav in moko s pecilnim praškom. Premešamo.
Prelijemo v pekač s peki papirjem in ga spečemo v ogreti pečici na 200 stopinj 15 minut. Pečenje prilagodimo pečici.
Oba pečena biskvita ohladimo.
Rumen biskvit navlažimo s polovico preliva za sočnost. Dodamo nadev, ki ga enakomerno razdelimo po biskvitu.
Nadev enakomerno premažemo.
Čez položimo temen biskvit in ga prelijemo z drugo polovico preliva za sočnost.
Čokolado in maslo stopimo v mikrovalovni pečici. Premešamo, da dobimo gladko zmes brez grudic.
Prilijemo sladko smetano in ponovno premešamo.
Čokoladni preliv enakomerno premažemo po biskvitu in pustimo, da se ohladi in preliv strdi.
Sestavine
Postopek
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmesamo.
Prelijemo v pekač s peki papirjem in ga spečemo v ogreti pečici na 200 stopinj 15 minut. Pečenje prilagodimo pečici.
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmešamo. Primešamo kakav in moko s pecilnim praškom. Premešamo.
Prelijemo v pekač s peki papirjem in ga spečemo v ogreti pečici na 200 stopinj 15 minut. Pečenje prilagodimo pečici.
Oba pečena biskvita ohladimo.
Rumen biskvit navlažimo s polovico preliva za sočnost. Dodamo nadev, ki ga enakomerno razdelimo po biskvitu.
Nadev enakomerno premažemo.
Čez položimo temen biskvit in ga prelijemo z drugo polovico preliva za sočnost.
Čokolado in maslo stopimo v mikrovalovni pečici. Premešamo, da dobimo gladko zmes brez grudic.
Prilijemo sladko smetano in ponovno premešamo.
Čokoladni preliv enakomerno premažemo po biskvitu in pustimo, da se ohladi in preliv strdi.