Sestavine
Postopek
Sladkor in jajca penasto zmešamo.
Namig: Pri peki janeževih upognjencev je zelo pomembno, da uporabimo jajca enakih velikosti. Jajca stehtamo cela - z lupino. Količina sladkorja in moke je odvisna od teže jajc.
Dodamo moko s pecilnim praškom in premešamo.
Na pripravljen pekač s silikonsko podlogo z jedilno žlico oblikujemo kupčke. Na vsak kupček posujemo janeževa zrnca.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 12 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečeni so, ko dobijo robove rahlo kremaste barve in se na vrhu posušijo.
Pripravimo si kozarčke in vanje čimprej preložimo pečene, da se upognejo. Pustimo, da se popolnoma ohladijo.
Postopek peke ponavljamo tako dolgo, da porabimo vso zmes.
Sestavine
Postopek
Sladkor in jajca penasto zmešamo.
Namig: Pri peki janeževih upognjencev je zelo pomembno, da uporabimo jajca enakih velikosti. Jajca stehtamo cela - z lupino. Količina sladkorja in moke je odvisna od teže jajc.
Dodamo moko s pecilnim praškom in premešamo.
Na pripravljen pekač s silikonsko podlogo z jedilno žlico oblikujemo kupčke. Na vsak kupček posujemo janeževa zrnca.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 12 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečeni so, ko dobijo robove rahlo kremaste barve in se na vrhu posušijo.
Pripravimo si kozarčke in vanje čimprej preložimo pečene, da se upognejo. Pustimo, da se popolnoma ohladijo.
Postopek peke ponavljamo tako dolgo, da porabimo vso zmes.