Sestavine
Postopek
Iz beljakov stepemo sneg.
Rumenjakom dodamo sladkor, ki smo mu primešali vanilijev sladkor.
Penasto zmešamo, nato dodamo kakav in rum.
Premešamo in dodamo moko.
Zmešamo v gladko zmes in primešamo sneg.
Vse skupaj ponovno premašamo.
Pekač namastimo z maslom in posujemo z moko.
Nanj prilijemo pripravljeno zmes.
Pečemo v ogreti pečici na 220 stopinj 15 minut. Peko prilagodimo pečici. Ohladimo.
Mleku dodamo sladkor in ga segrejemo do vretja. Primešamo moko, ki smo mu primešali gustin.
Počasi kuhamo in vseskozi mešamo, da se ne prismodi.
Ohladimo in dodamo maslo.
Zmešamo v gladko kremo.
Izrezujemo z modelom.
Pripravimo za mazanje s kremo.
Biskivitu dodamo kremo.
Čez položimo drug del izrezanega biskvita.
Sestavimo in s kremo premažemo še zunanjost biskvita.
Povaljamo v kokosovo moko - kosmiče.
Čokoladi dodamo maslo in stopimo v mikrovalovni pečici. Zmešamo v gladek preliv.
Na vrh pripravljenih kapic premažemo eno jedilno žlico preliva. Pustimo, da se preliv strdi in postrežemo.
Sestavine
Postopek
Iz beljakov stepemo sneg.
Rumenjakom dodamo sladkor, ki smo mu primešali vanilijev sladkor.
Penasto zmešamo, nato dodamo kakav in rum.
Premešamo in dodamo moko.
Zmešamo v gladko zmes in primešamo sneg.
Vse skupaj ponovno premašamo.
Pekač namastimo z maslom in posujemo z moko.
Nanj prilijemo pripravljeno zmes.
Pečemo v ogreti pečici na 220 stopinj 15 minut. Peko prilagodimo pečici. Ohladimo.
Mleku dodamo sladkor in ga segrejemo do vretja. Primešamo moko, ki smo mu primešali gustin.
Počasi kuhamo in vseskozi mešamo, da se ne prismodi.
Ohladimo in dodamo maslo.
Zmešamo v gladko kremo.
Izrezujemo z modelom.
Pripravimo za mazanje s kremo.
Biskivitu dodamo kremo.
Čez položimo drug del izrezanega biskvita.
Sestavimo in s kremo premažemo še zunanjost biskvita.
Povaljamo v kokosovo moko - kosmiče.
Čokoladi dodamo maslo in stopimo v mikrovalovni pečici. Zmešamo v gladek preliv.
Na vrh pripravljenih kapic premažemo eno jedilno žlico preliva. Pustimo, da se preliv strdi in postrežemo.