Sestavine
Postopek
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmešamo z mešalnikom. Dodamo moko s pecilnim praškom in zmešamo v gladko zmes.
Zmes prelijemo v okrogel pekač. Pečemo na temperaturi 180 stopinj cca. 15 minut ali manj, odvisno od pečice.
Ohlajen pečen biskvit prerežemo na polovico. Prelijemo z orehovim nadevom ter ohladimo. Orehov nadev pripravimo iz pudinga (skuhamo po navodilih) in dodamo mlete orehe.
Nato čez ohlajen prvi nadev prelijemo makov nadev. Makov nadev pripravimo iz pudinga ter dodamo 100 g mletega maka.
Čez položimo drugi del biskvita ter ga prelijemo s prelivom za sočnost. Nato ga prelijemo s čokoladnim prelivom, ki smo ji primešali 5 žlic stepene sladke smetane.
Torto damo v hladilnik za 2 uri (najbolje čez noč). Ohlajeno okrasimo s stepeno sladko smetano. Hranimo na hladnem.
Sestavine
Postopek
Jajca, sladkor in vanilijev sladkor penasto zmešamo z mešalnikom. Dodamo moko s pecilnim praškom in zmešamo v gladko zmes.
Zmes prelijemo v okrogel pekač. Pečemo na temperaturi 180 stopinj cca. 15 minut ali manj, odvisno od pečice.
Ohlajen pečen biskvit prerežemo na polovico. Prelijemo z orehovim nadevom ter ohladimo. Orehov nadev pripravimo iz pudinga (skuhamo po navodilih) in dodamo mlete orehe.
Nato čez ohlajen prvi nadev prelijemo makov nadev. Makov nadev pripravimo iz pudinga ter dodamo 100 g mletega maka.
Čez položimo drugi del biskvita ter ga prelijemo s prelivom za sočnost. Nato ga prelijemo s čokoladnim prelivom, ki smo ji primešali 5 žlic stepene sladke smetane.
Torto damo v hladilnik za 2 uri (najbolje čez noč). Ohlajeno okrasimo s stepeno sladko smetano. Hranimo na hladnem.