0

Peteršilj za ozimnico

Petrsilj za ozimnico
Preračunaj sestavine1 Porcija
Čas priprave30 minSkupni čas1 h

Sestavine

3 manjše posode ali 1 velik kozarec
 2 kg svežega peteršilja - samo list
Pripomočki
 3 posode za shranjevanje s pokrovom
 500 ml kozarec s pokrovom

Postopek

1

Naberemo zelenje peteršilja in ga na drobno narežemo.

1 ocistimo narezemo

2

Napolnimo posode in zamrznemo.

3 posodice

Sušenje peteršilja
3

Peteršilj - list na drobno narežemo na sušimo na direktnem soncu ali v sušilniku za zelenjavo.

4 priprava za susenje

4

Posušen peteršilj hranimo v steklenem kozarcu. Posušen peteršilj je odlična začimba za vse juhe, prikuhe, omake ...

6 kozarec

Sestavine

3 manjše posode ali 1 velik kozarec
 2 kg svežega peteršilja - samo list
Pripomočki
 3 posode za shranjevanje s pokrovom
 500 ml kozarec s pokrovom

Postopek

1

Naberemo zelenje peteršilja in ga na drobno narežemo.

1 ocistimo narezemo

2

Napolnimo posode in zamrznemo.

3 posodice

Sušenje peteršilja
3

Peteršilj - list na drobno narežemo na sušimo na direktnem soncu ali v sušilniku za zelenjavo.

4 priprava za susenje

4

Posušen peteršilj hranimo v steklenem kozarcu. Posušen peteršilj je odlična začimba za vse juhe, prikuhe, omake ...

6 kozarec

Notes

Peteršilj za ozimnico
Deli recept:
0
KOŠARICA
Vaša košarica je praznaV TRGOVINO
stefkine dobrote header
Pregled zasebnosti

Spletna stran uporablja določene piškotke za boljše delovanje. Seznam uporabljenih piškotkov je viden v zavihkih na levi oz. zgornji strani pojavnega okna. Piškotke lahko kadarkoli pobrišete znotraj vašega brskalnika. Vaša odločitev glede piškotkov ne bo vplivala na delovanje strani.

OPOZORILO: Nastavitve se shranijo samo v brskalniku in napravi, s katere trenutno dostopate na spletno stran.

Podrobnosti o spletnih piškotkih si lahko preberete tukaj.