
Sestavine
Postopek
Mleku dodamo sladkor. Med mešanjem segrevamo do vretja.
Dodamo čokolado v prahu in puding.
Mešamo tako dolgo, da nastane gladka zmes.
Segrevamo do vretja. Med segrevanjem mešamo, da se zmes ne prismodi. Kuhamo in mešamo tako dolgo, da se zmes zgosti.
Odstavimo in dolijemo rum. Premešamo, da dobimo lepo svilnato zmes.
Prelijemo v čiste in sterilne steklenice.
Steklenice zapremo z zamaški in pustimo na sobni temperaturi, da se ohladijo.
Hranimo v hladen in temen prostor. Odprto steklenico do porabe hranimo v hladilniku.
V velik kozarec (500ml) nalijemo čokoladni liker. Dodamo kocko ledu.
Dolijemo oranžado in premešamo. Uživano ob klepetu s prijatelji.
Sestavine
Postopek
Mleku dodamo sladkor. Med mešanjem segrevamo do vretja.
Dodamo čokolado v prahu in puding.
Mešamo tako dolgo, da nastane gladka zmes.
Segrevamo do vretja. Med segrevanjem mešamo, da se zmes ne prismodi. Kuhamo in mešamo tako dolgo, da se zmes zgosti.
Odstavimo in dolijemo rum. Premešamo, da dobimo lepo svilnato zmes.
Prelijemo v čiste in sterilne steklenice.
Steklenice zapremo z zamaški in pustimo na sobni temperaturi, da se ohladijo.
Hranimo v hladen in temen prostor. Odprto steklenico do porabe hranimo v hladilniku.
V velik kozarec (500ml) nalijemo čokoladni liker. Dodamo kocko ledu.
Dolijemo oranžado in premešamo. Uživano ob klepetu s prijatelji.