0

Peteršilj za ozimnico

Deli recept:

Petrsilj za ozimnico
Preračunaj sestavine1 Porcija
Čas priprave30 minSkupni čas1 h

Sestavine

3 manjše kovinske sklede in 1 velik stekleni kozarec
 2 kg svežega peteršilja - samo list
Pripomočki
 3 posode za shranjevanje s pokrovom
 500 ml kozarec s pokrovom

Postopek

1

Naberemo zelenje peteršilja in ga na drobno narežemo.

1 ocistimo narezemo

2

Napolnimo posode in zamrznemo.

3 posodice

Sušenje peteršilja
3

Peteršilj - list na drobno narežemo na sušimo na direktnem soncu ali v sušilniku za zelenjavo.

4 priprava za susenje

4

Posušen peteršilj hranimo v steklenem kozarcu. Posušen peteršilj je odlična začimba za vse juhe, prikuhe, omake ...

6 kozarec

Sestavine

3 manjše kovinske sklede in 1 velik stekleni kozarec
 2 kg svežega peteršilja - samo list
Pripomočki
 3 posode za shranjevanje s pokrovom
 500 ml kozarec s pokrovom

Postopek

1

Naberemo zelenje peteršilja in ga na drobno narežemo.

1 ocistimo narezemo

2

Napolnimo posode in zamrznemo.

3 posodice

Sušenje peteršilja
3

Peteršilj - list na drobno narežemo na sušimo na direktnem soncu ali v sušilniku za zelenjavo.

4 priprava za susenje

4

Posušen peteršilj hranimo v steklenem kozarcu. Posušen peteršilj je odlična začimba za vse juhe, prikuhe, omake ...

6 kozarec

Notes

Peteršilj za ozimnico

Deli recept:
0
KOŠARICA
Vaša košarica je praznaV TRGOVINO