Sestavine
Postopek
Jagode operemo in posušimo.
Napolnimo pripravljen kozarec.
Spasiramo s paličnim mešalnikom.
Dolijemo vino in zadelamo s pokrovom.
Naslednji dan ponovno dodamo spasirane jagode, žganje, prekuhano vodo in sladkor.
Pokrijemo s pokrovom in pustimo počivat 7 dni. Vmes večkrat kozarec s vsebino pretresemo.
Pozor!
Steklenico hranimo v hladnem prostoru, da nam vsebina ne zavre!
Po 7 dni dneh zmes temeljito zmiksamo.
Pripravljenemu likerju dodamo še žganje po svojem okusu, v kolikor želimo, da je močnejšega okusa. V kolikor smo ljubitelji ruma, dodamo rum.
Napolnimo steklenice in liker je pripravljen.
Sestavine
Postopek
Jagode operemo in posušimo.
Napolnimo pripravljen kozarec.
Spasiramo s paličnim mešalnikom.
Dolijemo vino in zadelamo s pokrovom.
Naslednji dan ponovno dodamo spasirane jagode, žganje, prekuhano vodo in sladkor.
Pokrijemo s pokrovom in pustimo počivat 7 dni. Vmes večkrat kozarec s vsebino pretresemo.
Pozor!
Steklenico hranimo v hladnem prostoru, da nam vsebina ne zavre!
Po 7 dni dneh zmes temeljito zmiksamo.
Pripravljenemu likerju dodamo še žganje po svojem okusu, v kolikor želimo, da je močnejšega okusa. V kolikor smo ljubitelji ruma, dodamo rum.
Napolnimo steklenice in liker je pripravljen.