Možnosti tiskanja:

Vloženi feferoni

Preračunaj sestavine12 PorcijČas priprave1 hSkupni čas2 h

Vlozeni feferoni

12 večjih kozarcev (720 ml)
 5 kg svežih rumenih in rdečih feferonov (nepekoče)
 2 mali glavi česna
 celi poper (par zrnc za vsak kozarec)
Mešanica za vlaganje
 3 l vode
 1 l kisa za vlaganje
 250 g sladkorja
 100 g soli
1

Feferone operemo in očistimo.

1 feferoni

2

V lonec prelijemo vodo in kis za vlaganje. Dodamo sol in sladkor. Zavremo.

1 voda sladkor citronka

3

Pripravimo čiste kozarce in vanje naložimo feferone. 

2 nalozimo

4

V vsak kozarec dodamo par zrnc celega popra in en strok česna ter prelijemo s prevreto mešanico za vlaganje.

3 prelijemo

5

Zadelamo s pokrovi.

4 zadelamo

6

Kozarce obrnemo na pokrove, pokrijemo z odejo in pustimo, da se temeljito ohladijo čez noč.

5 ohladimo

7

Hranimo v hladen prostor. Odprt kozarec hranimo v hladilniku.

20210823 190220

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

0
KOŠARICA
Vaša košarica je praznaV TRGOVINO
stefkine dobrote header
Pregled zasebnosti

Spletna stran uporablja določene piškotke za boljše delovanje. Seznam uporabljenih piškotkov je viden v zavihkih na levi oz. zgornji strani pojavnega okna. Piškotke lahko kadarkoli pobrišete znotraj vašega brskalnika. Vaša odločitev glede piškotkov ne bo vplivala na delovanje strani.

OPOZORILO: Nastavitve se shranijo samo v brskalniku in napravi, s katere trenutno dostopate na spletno stran.

Podrobnosti o spletnih piškotkih si lahko preberete tukaj.