Sestavine
Postopek
Pehtranove liste drobno sesekljamo.
Jajca in sladkor in limonino lupino penasto zmiksamo.
Dodamo olje in vodo. Premešamo. Moki in pecilni prašek premešamo in dodamo k zmiksani zmesi.
Ročno premešamo.
Pekač obložimo s peki papirjem in naj prelijemo pripravljeno zmes za biskvit.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 25 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečen biskvit ohladimo na leseni površini.
Skuti dodamo sladkor, kislo smetano, vanilijev sladkor in sesekljani pehtran.
Premešamo v gladko zmes.
Ohlajen biskvit prerežemo na dve polovici.
En del biskvita premažemo z nadevom.
Pokrijemo z drugim delom in posujemo s sladkorjem v prahu. Pustimo še 30 minut, da se biskvit prepoji z nadevom.
Režemo ohlajene in postrežemo.
Namig: Najbolje je, da sladico pripravimo zvečer za naslednji dan. Tako se bodo kocke lepše razrezale.
Sestavine
Postopek
Pehtranove liste drobno sesekljamo.
Jajca in sladkor in limonino lupino penasto zmiksamo.
Dodamo olje in vodo. Premešamo. Moki in pecilni prašek premešamo in dodamo k zmiksani zmesi.
Ročno premešamo.
Pekač obložimo s peki papirjem in naj prelijemo pripravljeno zmes za biskvit.
Pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 25 minut. Peko prilagodimo pečici. Pečen biskvit ohladimo na leseni površini.
Skuti dodamo sladkor, kislo smetano, vanilijev sladkor in sesekljani pehtran.
Premešamo v gladko zmes.
Ohlajen biskvit prerežemo na dve polovici.
En del biskvita premažemo z nadevom.
Pokrijemo z drugim delom in posujemo s sladkorjem v prahu. Pustimo še 30 minut, da se biskvit prepoji z nadevom.
Režemo ohlajene in postrežemo.
Namig: Najbolje je, da sladico pripravimo zvečer za naslednji dan. Tako se bodo kocke lepše razrezale.