Možnosti tiskanja:

Kotleti v paradižnikovi omaki

Preračunaj sestavine1 PorcijaČas priprave40 minSkupni čas1 h

Kotleti

za 4 osebe
 4 večje kotlete
 400 ml vloženega paradižnika
 200 g pražene čebule
 2 lovorja
 1 čajna žlička sveže grobo mlete rdeče paprike
 1 ščep suhih rožmarinovih iglic
 sol po okusu
 poper po okusu
Jušna osnova
 200 ml vode
 2 jedilni žlici začimbne mešanice
1

Maščobi dodamo praženo čebulo in kuhan paradižnik. Premešamo in zalijemo z jušno osnovo.

2

Dodamo sol, poper, lovorjev list, svežo grobo mleto rdečo papriko in rožmarin. Pokrijemo in počasi dušimo ca. 40 minut. Postopoma dolivamo jušno osnovo.

20190113 094907

3

Postrežemo s kuhanim krompirjem, ki ga zadnjih 10 minut dodamo h kotletom in omaki, ter s skledo sveže solate.

0
KOŠARICA
Vaša košarica je praznaV TRGOVINO