Možnosti tiskanja:

Domači džuveč

Preračunaj sestavine4 PorcijeČas priprave45 minSkupni čas1 h

Domaci dzuvec

za 4 manjše kozarce
 1 kg paradižnika
 1 kg zelene paprike
 10 očiščenih sladkih feferonov - po želji
 3 jedilne žlice olivnega ali sončničnega olja
 3 stroke česna
 2 večji glavi čebule
 sol po okusu
 poper po okusu
 šopek peteršilja - list
1

Vso zelenjavo očistimo in jo narežemo na tanke rezine. Vse skupaj premešamo, dodamo olje. Po svojem okusu dodamo sol in poper.

20230825 114626

2

Ko zelenjava spusti sok, jo pražimo cca. 15 minut in še vroče napolnimo v tople kozarce.

20230825 114927

3

Zadelamo s pokrovi pokrijemo z odejo, da se ohladijo čez noč. Odprt kozarec hranimo v hladilniku in ga uporabimo v tednu dni.

20230825 115622

Nutrition Facts

Servings 4

0
KOŠARICA
Vaša košarica je praznaV TRGOVINO